s-Hertogenbosch

Féerie Florale in Bilzen

In de landcommendarij Alden Biesen wordt Féerie Florale  georganiseerd. Er is van alles te beleven. Bloemenartiesten laten hier hun kunst zien. Naast deze uitgestrekte florale expositie is er een pop-up markt met allerlei leuke producten, live demonstraties bloemschikken en een florale modeshow.  Een originele activiteit, een gezellig dagje uit, een garantie op mooie foto’s. Je kan er de hele dag op eigen gelegenheid rond lopen. Op de Féerie Florale kan je eten en drinken kopen maar het is ook mogelijk zelf eten en drinken mee te nemen. 

Verdere informatie en begeleiding op de dag kan je krijgen van Yvonne Zwinkels (+31634080596)

Meer informatie is te vinden op www.feerieflorale.com

Deze excursie per bus is een samenwerking van de afdeling Groei & Bloei ’s-Hertogenbosch e.o. en De Langstraat. De organisatie is in handen van Ton Janssen van De Langstraat. Contactpersoon voor de afdeling ’s-Hertogenbosch e.o. is Christine Maas bereikbaar via activiteiten(at)hertogenbosch.groei.nl

Datum: 28 september 2024

Vertrek bus heen: 8.30 uur vanuit Den Bosch (Parkeerplaats bij staton-oost vanaf
Zandzuigerstraat) en 9.00 uur vanuit Waalwijk (parkeerplaats bij Piet Klerkx).

Vertrek bus terug: 16:00 uur vanuit Alden Biesen en om circa 17.30 uur terug in Waalwijk en om 18.00 uur in Den Bosch.

Kosten: € 45,00 voor leden en € 50,00 voor niet-leden inclusief busvervoer en entree Féerie Florale.

Aanmelden: VOOR 25 augustus 2024. per mail naar agm.janssen53(at)gmail.com Vanwege reservering van de bus en het bestellen van de kaarten is dit de uiterste datum.

Betaling: nadat bericht ontvangen is dat de excursie definitief doorgaat het bedrag over maken op rekening: NL33RABO0334234204 t.n.v. Groei & Bloei De Langstraat onder vermelding van je naam en “Excursie Alden Biesen ”.