Fleuramour

Samen met de afdeling Groei en Bloei de Langstraat hebben we een busreis georganiseerd naar Fleuramour in Alden Biesen. Het grootse bloemschikevenement van europa op de mooie locatie van het kasteel Alden Biesen, net over de grens bij Maastricht. Professionele bloemschikkers uit de hele wereld tonen hun bloemstukken in en rondom het romantische kasteel. Het zullen prachtige kunstwerken zijn.

De bus start in Waalwijk en bij station Oost in ’s-Hertogenbosch kunnen de Bossche deelnemers instappen om 9.00 uur. We rijden dan rechtstreeks naar Alden Biesen. Daar aangekomen krijg je het toegangsbewijs en kun je op eigen gelegenheid rondkijken in en rondom het kasteel. Er zijn voldoende mogelijkheden om iets te eten of drinken op eigen kosten, maar je kan er ook voor kiezen om een eigen lunchpakketje mee te nemen.

Kosten voor Groei en Bloei leden € 35,--, niet leden betalen € 40,--.

Aanmelden voor 1 september via groeienbloeidenbosch(at)gmail.com. Onder vermelding van je naam (en die van de introducees).

Deelname wordt pas definitief zodra de betaling binnen is (eigen naam + evt. introducees vermelden). Het bedrag overmaken op bankrekening NL 98RABO0131706055 tnv penningmeester KMTP afd. ’s-Hertogenbosch.

Vertrek 9.00 uur van de parkeerplaats NS station Oost ’s-Hertogenbosch, Zandzuigerstraat. (Hier kan je gratis parkeren).

Retour Vanuit Alden Biesen gaan we rond 15.30 weer terug naar Den Bosch/Waalwijk. De verwachte aankomsttijd bij station Oost ’s-Hertogenbosch zal rond 17.30 uur zijn.

Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders