Activiteiten & Actueel

Bezoek Fleuramour te Alden Biesen

Op zaterdag 22 september willen we naar Fleuramour gaan. Dit is het grootste bloemschikevenement van Europa. Het wordt gehouden in het kasteel Alden Biesen in het plaatsje Bilzen. Dit plaatsje ligt in België tussen Maastricht en Hasselt. Het prachtige kasteel wordt vier dagen lang versierd met kunstwerken van bloemen. Elke ruimte heeft een eigen bloemensfeer. Professionele bloembinders en bloemenliefhebbers uit alle hoeken van de wereld maken van Fleuramour een unieke belevenis.

Een aantal mensen van Groei en Bloei de Langstraat is er eerder geweest en kwamen zeer enthousiast terug. Dit jaar gaan we samen met hen het vervoer naar Fleuramour regelen. We zijn nog van alles aan het uitzoeken voor deze trip. We houden je via de nieuwsflits graag op de hoogte van meer informatie. De informatie komt ook op te staan op onze website. Maar als je in elk geval mee wilt, kun je jezelf natuurlijk direct al inschrijven via Opens window for sending emaile-mail: of per telefoon: 073-6412270.

Mocht je jezelf nog niet hebben opgegeven voor onze nieuwsflits, stuur dan een Opens window for sending emaile-mail.

meer

De nieuwsbrief van G&B afdeling 's-Hertogenbosch wordt mede gesponsord door de adverteerders! Kijk op hun website door op onderstaande link te klikken en breng hen eens een bezoek!

Bas van der Bruggen

Rozenbedrijf de Vorst

Joh.Vos Capelle BV;

Marcel's Bloemenshop;

Van Hoof Reizen;

15
Jul
Volkstuin: het gewas bij de buren…….
07
Jul
bloemen, bijtjes en vlinders