Bezoek Velt-tuin

VELT is de Vereniging voor ecologisch Leven en Tuinieren. Veel afdelingen van VELT hebben een eigen tuin. Op zaterdag 14 juli zijn we om 13.30 uur welkom in de Velt-tuin van de afdeling  Valkenswaard voor een rondleiding. De tuin heeft een groentenkas, een hoogstamboomgaard en natuurlijk groentebedden Een kruidentuin, kleinfruit en een compostplaats. Dat alles wordt onderhouden door vrijwilligers.

We rijden samen als dat mogelijk is. Benzinekosten worden gedeeld.
Geef bij aanmelden aan of je kunt rijden of wil meerijden.
De Velt-tuin is te vinden aan de Bosstraat (achter het IVN-gebouw) 25, 5553 CK Valkenswaar

Deelname is gratis, aanmelden via een van beide mailadressen: mailOpens window for sending email of  Opens window for sending emailmail

Het lot van de mot…
Een groene aanbeveling - Blik op de tuin no. 853