Eéndaagse busreis naar België

“Het weitje van de buren is altijd groener” is een bekend gezegde. Daarom gaan we dit jaar naar de buren: België. We vertrekken om 8.30 uur. van station 's-Hertogenbosch-Oost (gratis parkeren!).

We beginnen bij Parktuin ‘t Poeier in Arendonk. De tuin met 2500 verschillende plantensoorten, heeft een vijver met waterval, een rotstuin en veel beelden. Bij aankomst worden we door de eigenaar uitgebreid geïnformeerd over de tuin. Koffie/thee met iets lekkers staat voor ons klaar.

Daarna rijden we naar Turnhout om er te genieten van een lekkere lunch.

Het middagprogramma bestaat uit twee tuinen: Als eerste de Cistustuin in Malle met borders op kleur en een collectie van 30 cistussoorten die we in bloei kunnen bekijken.
De laatste tuin,  Den Horst, ligt in Retie. Dit is een romantische cottagetuin met veel vaste planten, clematis en hortensia’s in echt weelderige borders. Twee vijvers, gezellige zitjes en smaakvolle tuindecoraties maken het af.

Verwachte aankomst in 's-Hertogenbosch: ca. 18.00u.
Kosten: € 47,50 voor leden en € 55,00 voor niet-leden. Dit is inclusief bus, lunch en entrées van de tuinen.
Aanmelden vóór 1 juli per mail:Opens window for sending email info(at)hertogenbosch.groei.nl  met vermelding van naam en telefoonnummer, OOK DIE VAN DE INTRODUCEES. Deelname wordt definitief zodra de betaling binnen is (ook hier weer de namen van de introducees noemen).

Het bedrag kun je overmaken op bankrekening NL98RABO0131706055 t.n.v. penningmeester KMTP afd.’s-Hertogenbosch.
Bij onvoldoende deelname kan de reis niet doorgaan. Je krijgt daar op tijd bericht van.
We hopen je op 7 jullie te ontmoeten!

blij van vrolijke akeleien
Westland, bollenstreek…Blik op de Tuin no. 850