Activiteiten & Actueel

Woensdag 20 juni t/m zondag 24 juni 2018

Een tuinreis naar de Loirestreek staat al lang op de verlanglijst van veel van onze vaste medereizigers. Fantastische tuinen en kastelen, mooie rivierlandschappen, oude sfeervolle dorpjes. Met deze reis geven we een vervolg aan de bijzonder succesvolle reis naar het zuiden van Duitsland.
Anton Dirks heeft onderstaande reis uitgestippeld. Niet alleen kasteeltuinen ook grote privétuinen in de Loirestreek staan op het programma. Op de heenreis- en de terugreis dag is steeds één tuin gepland in Parijs.

Het programma ziet er als volgt uit:


Dag 1: vertrek Boxtel;Opens external link in new window Parc de Bagatelle Parijs; aankomstOpens external link in new window hotel in Orleans.

Dag 2: kasteeltuinOpens external link in new window Villandry,Opens external link in new window Botanische tuin Tours en Opens external link in new windowKasteel en park Chenonceaux.

Dag 3: Opens external link in new windowParc de la Source, Orleans, vrije tijd in Orleans,Opens external link in new window Chateau en Parc Chamerolles.

Dag 4:Opens external link in new windowJardin du Plessis Sasnieres, Chaumont-sur-Loire:Opens external link in new window Festival les Jardins, Opens external link in new windowLes Jardins de Roquelin   in  Meung-sur-Loire (Orleans).

Dag 5: vertrek naar Opens external link in new windowChateau Vaux-le-Vicomte (bij Parijs), afscheidsdiner, aankomst in Boxtel.

De reis wordt, zoals altijd, uitgevoerd in een luxe touringcar van Reisbureau Kupers uit Weert. Verblijf in Hotel Ibis Orléans Centre. Van hieruit is het mogelijk in de omgeving, zonder al te lang te reizen, negen tuinen te bezoeken.

De prijs: € 399,00 per persoon op basis van gedeelde 2 persoonskamer. Er is een beperkt aantal éénpersoonskamers (€ 112,00 toeslag) beschikbaar.

Het is mogelijk via het reisbureau een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.Voor de entree van de tuinen moet je rekenen op ongeveer € 100,00.
Heb je belangstelling voor deze reis of heb je nog graag nadere inlichtingen, neem dan contact op metOpens window for sending email Marie José Meertens, per mail  of telefonisch 073 551 86 20.


Het aantal inschrijvingen dat op 1 januari 2018 binnen is, bepaalt of de reis doorgaat!

meer

De nieuwsbrief van G&B afdeling 's-Hertogenbosch wordt mede gesponsord door de adverteerders! Kijk op hun website door op onderstaande link te klikken en breng hen eens een bezoek!

Bas van der Bruggen

Rozenbedrijf de Vorst

Joh.Vos Capelle BV;

Marcel's Bloemenshop;

Van Hoof Reizen;

15
Jul
Volkstuin: het gewas bij de buren…….
07
Jul
bloemen, bijtjes en vlinders