De gezamenlijke moestuinclub van de afdelingen ‘s-Hertogenbosch en Het Groene Woud opent het seizoen met een gezellige bijeenkomst om de plannen voor de komende maanden te bespreken. Voor koffie, thee en iets lekkers wordt gezorgd.
We gaan het niet alleen hebben over de plannen van de club. Leden kunnen ook hun successen en teleurstellingen in hun moestuin delen en vertellen wat er in hun tuin dit jaar staat te gebeuren.

Het is inmiddels traditie dat er zaden, zaailingen en planten geruild kunnen worden en dat onze gastheer Kees de Langen ons rondleidt in zijn moestuin.

Je bent welkom zaterdag 14 april om 14.00 uur op het adres Lennisheuvel 42, 5281 LG in Boxtel.
Als je van plan bent om te komen, stuur dan een e-mail naarOpens window for sending email Marie-José Meertens

blij van vrolijke akeleien
Westland, bollenstreek…Blik op de Tuin no. 850