foto's
home

Welkom bij Groei & Bloei 's-Hertogenbosch

Op deze site van de afdeling 's-Hertogenbosch e.o. treffen mensen elkaar, die houden van bloemen en planten, van tuinieren en bloemschikken, van wroeten in de aarde of genieten van bloemen en planten, of van groenten en fruit, zelf gekweekt of bij de ander.

Het maandblad Groei & Bloei is voor iedereen hetzelfde. Maar elke afdeling vult zijn eigen agenda in voor bijeenkomsten gedurende het jaar, waar men informatie kan opdoen of ervaringen kan uitwisselen.

De regio 's-Hertogenbosch telt ruim 400 leden en het bestuur daarvan wil u een zo interessant mogelijk aanbod doen aan cursussen en extra's. Maar meerdere handen maken het werk lichter. Zo kennen we een excursiewerkgroep, een werkgroep bloemschikken, een werkgroep fietstocht, een werkgroep tuinenreis.

Tenzij anders vermeld, is ons adres voor de lezingen: Cultureel Centrum de Schans. Adres: Troelstradreef 160 te ’s Hertogenbosch (Maaspoort). De Schans heeft een klein parkeerterrein aan de voorkant, maar ook een groot parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw. Daar is ook een extra ingang. Er is vrij parkeren.

Raadpleeg voor bijeenkomsten de agenda voor meer details en klik op het driehoekje aan het begin van de regel voor meer info!

 

 

 

meer

Deze maand in Groei & Bloei

 

 

 

16
Aug
Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863
16
Aug
In het Brabantse land - Blik op de Tuin no. 862