foto's

Welkom bij Groei & Bloei 's-Hertogenbosch

Op deze site van de afdeling 's-Hertogenbosch e.o. treffen mensen elkaar, die houden van bloemen en planten, van tuinieren en bloemschikken, van wroeten in de aarde of genieten van bloemen en planten, of van groenten en fruit, zelf gekweekt of bij de ander.

Het maandblad Groei & Bloei is voor iedereen hetzelfde. Maar elke afdeling vult zijn eigen agenda in voor bijeenkomsten gedurende het jaar, waar men informatie kan opdoen of ervaringen kan uitwisselen.

De regio 's-Hertogenbosch telt bijna 300 leden en het bestuur daarvan wil je een zo interessant mogelijk aanbod doen aan cursussen en extra's. Maar meerdere handen maken het werk lichter. Zo hebben we vrijwilligers die bijvoorbeeld de excursies regelen, de fietstocht en de tuinenreis.

Privacyreglement. De afdeling 's-Hertogenbosch en omstreken heeft tav foto's op de site een andere keuze gemaakt dan staat vermeld in het privacyreglement van het hoofdbestuur (de link hiernaar staat onderaan de website en is te vinden onder Home). Voor onze afdeling geldt:

Er wordt bij het begin van een activiteit toestemming gevraagd of er foto's mogen worden gemaakt waarop de deelnemer(s) staat en vermelden daarbij dat we deze op de website kunnen plaatsen/gebruiken voor de nieuwsbrief. Ten alle tijden kunnen de deelnemers van een activiteit hun toestemming weer intrekken door een Opens window for sending emailmailtje naar het bestuur te sturen. Hier kun je ook terecht met andere vragen.

Tenzij anders vermeld, is ons adres voor de lezingen: Cultureel Centrum de Schans. Adres: Troelstradreef 160 te ’s Hertogenbosch (Maaspoort). De Schans heeft een klein parkeerterrein aan de voorkant, maar ook een groot parkeerterrein aan de achterkant van het gebouw. Daar is ook een extra ingang. Er is vrij parkeren.

Raadpleeg voor bijeenkomsten de agenda voor meer details en klik op het driehoekje aan het begin van de regel voor meer info!

Deze maand in Groei & Bloei

Herfst