s-Hertogenbosch

Troelstradreef 160
5237DE 's-Hertogenbosch.

Door Bert Vos
Woensdag 18 maart aanvang: 20 uur (aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering)

Hoe komen stinzenplanten aan hun naam?
Waar komen ze vandaan?
Wat is de geschiedenis van de stinzenplant?

Meer info:

Op deze en andere vragen gaat Bert Vos antwoord geven. Maar eerst vertelt hij hoe hij met stinzenplanten in aanraking is gekomen. Zijn nieuwsgierigheid naar deze planten heeft een zoektocht naar hun geschiedenis tot gevolg gehad. Daar zal hij het een en ander over vertellen. Zijn woonplaats Neerijnen heeft hier alles mee te maken. Voor de hand liggend komen de stinzenplanten van het landgoed Waardenburg en Neerijnen ruimschoots aan bod. In de Kasteeltuin van Neerijnen zijn ze gaan tuinieren met stinzenplanten. Ook daar zal hij bij stil staan. Het wordt niet alleen maar luisteren, maar ook kijken naar mooie beelden.

woensdag 18 maart
Aanvang:  20.00 tot ongeveer 22.00 uur, aansluitend aan de Algemene Ledenvergadering

Let op:
Dranken betalen in de Schans kan alleen nog met pinbetalingen.